Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 1

Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je večeras da treba hitno razrešiti da li je i na kojem fakultetu je diplomirao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike Srbije Tomislav Nikolić.

Nenad Čanak

On je ukazao da je na sajtu Srpske napredne stranke navedeno da je Nikolić diplomirao na privatnom fakultetu u Novom Sadu.
Međutim, na tom mestu tvrde da Nikolić kod njih nije diplomirao nego samo završio master studije i odbranio master rad. Istovremeno, na tom fakultetu ne žele da predoče Nikolićev studentski dosije.

- Kažu, na tom privatnom fakultetu, da je on tamo magistrirao, ali diplome nema, pa znači ili je diplomirao negde drugde, ili postoji neki nesporazum koji hitro mora biti objašnjen - rekao je Čanak večeras novinarima u Vršcu.

Lider LSV je predočio da je po sredi krivično delo ako neko ima zvanje mastera bez diplome fakulteta i da je jako važno utvrditi istinu s obzirom da je reč o čoveku koji se kandiduje za najvišu funkciju u državi.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Istorijski revizionizam je opasan za budućnost regiona

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI smatra da je nazivati ustaše i domobrane NDH „hrvatskom vojskom“, kako su to učinili HRT i ministar Vlade RH povodom komemoracije u Blajburgu u maju 2024. godine, opasni istorijski revizionizam i poistovećivanje Hrvata i Hrvatske sa zločinima NDH. 

Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: 2. juna izađi i glasaj za POBEDU!

Drugog juna nam predstoje lokalni izbori. Važno je da na njih izađemo jer su oni velika šansa da oslabimo, a u mnogim mestima i pobedimo korumpirani naprednjački režim.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš imenovao Aleksandra Olenika za člana Predsedništva LSV - VOJVOĐANI

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš imenovao je Aleksandra Olenika za novog člana Predsedništva stranke.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook