Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 1

Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je večeras da treba hitno razrešiti da li je i na kojem fakultetu je diplomirao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike Srbije Tomislav Nikolić.

Nenad Čanak

On je ukazao da je na sajtu Srpske napredne stranke navedeno da je Nikolić diplomirao na privatnom fakultetu u Novom Sadu.
Međutim, na tom mestu tvrde da Nikolić kod njih nije diplomirao nego samo završio master studije i odbranio master rad. Istovremeno, na tom fakultetu ne žele da predoče Nikolićev studentski dosije.

- Kažu, na tom privatnom fakultetu, da je on tamo magistrirao, ali diplome nema, pa znači ili je diplomirao negde drugde, ili postoji neki nesporazum koji hitro mora biti objašnjen - rekao je Čanak večeras novinarima u Vršcu.

Lider LSV je predočio da je po sredi krivično delo ako neko ima zvanje mastera bez diplome fakulteta i da je jako važno utvrditi istinu s obzirom da je reč o čoveku koji se kandiduje za najvišu funkciju u državi.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook