Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 1

Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je večeras da treba hitno razrešiti da li je i na kojem fakultetu je diplomirao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike Srbije Tomislav Nikolić.

Nenad Čanak

On je ukazao da je na sajtu Srpske napredne stranke navedeno da je Nikolić diplomirao na privatnom fakultetu u Novom Sadu.
Međutim, na tom mestu tvrde da Nikolić kod njih nije diplomirao nego samo završio master studije i odbranio master rad. Istovremeno, na tom fakultetu ne žele da predoče Nikolićev studentski dosije.

- Kažu, na tom privatnom fakultetu, da je on tamo magistrirao, ali diplome nema, pa znači ili je diplomirao negde drugde, ili postoji neki nesporazum koji hitro mora biti objašnjen - rekao je Čanak večeras novinarima u Vršcu.

Lider LSV je predočio da je po sredi krivično delo ako neko ima zvanje mastera bez diplome fakulteta i da je jako važno utvrditi istinu s obzirom da je reč o čoveku koji se kandiduje za najvišu funkciju u državi.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Nedelja, 12. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani LSV uz ProGlas!

Vojvođani su danas snažno uz ProGlas! Vojvodina je sinonim za slobodu, različitost, kulturu i evropsku Srbiju. Pozivamo sve Vojvođane da se pridruže ProGlasu, da prate njegove inicijatore u pozivu svojim rođacima, komšijama i prijateljima da iskoriste svoj glas za promene. U tim promenama, glas Vojvodine se mora čuti.
Saopštenja | Četvrtak, 09. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš poručio ministru Vesiću: Dosta lažnih obećanja!

Najava ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića o rekonstrukciji železničkih pruga u Vojvodini, koje će početi da se grade „već“ sledeće godine, Vojvođane koji žive tamo i koji su navikli na pusta obećanja vladajuće stranke, posebno uoči izbora, ostavila je, u najmanju ruku, ravnodušnima.
Saopštenja | Sreda, 08. 11. 2023. | Komentara: 0

Bojan Kostreš: Vojvođani na pokrajinske izbore izlaze samostalno jer glas Vojvodine mora da se čuje

Predsednik Vojvođana LSV istakao je da će se boriti za decentralizaciju, jaku poljoprivredu i očuvanje vojvođanskog načina života, te pozvao sve Vojvođane na izlazak na izbore 17. decembra



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook