Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 14. 05. 2024. | Komentara: 0

Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

Novi Sad, 14. maj 2024 - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pravi medijsku senzaciju od obnove nekoliko železničkih stanica u Vojvodini.

LSV

U toku Vesićevog mandata, na teritoriji Vojvodine iščupano je 420 kilometara železničkih pruga, koje su prodate kao otpadni materijal.

Obnova železničkih stanica u Zrenjaninu, Kovačici, Melencima ili Svetozaru Miletiću podseća na Vučićeve priče o uvođenju letećih vozila u saobraćaj u Beogradu.

Kroz Kovačicu već godinama nije prošao niti jedan putnički voz, a u Zrenjanin stiže samo onaj iz Subotice. Kikinda i Beograd već dugo nisu povezani linijom.

Krečenje praznih zgrada služi samo za Vesićev marketing, a vozova i dalje neće biti.

LSV – VOJVOĐANI su ministra Vesića pozvali još pre 16 meseci da vozom poseti neko od mesta u Banatu. Zovemo ga i danas da teretnim vozom, kad već putničkog nema, dođe do Zrenjanina i lično se divi farbanju i krečenju železničke stanice.

Nema kraja bahatosti i nestručnosti ove vlasti!


Aleksandar Marton
portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI 



Saopštenja | Utorak, 09. 01. 2024. | Komentara: 0

Potonula barža na Dunavu nije samo ekološki problem

Akcident na Dunavu, kada je barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva udarila u stub mosta kod Bačke Palanke i potonula, zahteva da bude proglašen za vanrednu situaciju. To nije samo ekološki problem.
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook