Vojvođanski front izlazi na izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 01. 03. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front izlazi na izbore

Novi Sad, 01. mart 2020 - Na današnjem sastanku su se okupili predstavnici svih potpisnika Memoranduma o budućnosti Vojvodine i doneta je jednoglasna odluka da se sve potpisnice udružuju u predizbornu koaliciju Vojvođanski front. Vojvođanski front izlazi na predstojeće lokalne, pokrajinske i parlamentarne izbore.

LSV

Za koordinatora Vojvođanskog fronta izabran je Bojan Kostreš, koji je nakon sastanka izjavio da je jako je važno da Srbija ima alternativu: građansku, demokratsku, modernisitičku, proevropsku i decentralističku alternativu nacionalističkom režimu Aleksandra Vučića i nacionalističkoj, centralističkoj i rusofilskoj samoproglašenoj bojkotaškoj opoziciji okupljenoj oko Saveza za Srbiju.

- Mi mislimo da je jedini pravi i mogući način suprotstavljanja aktuelnom režimu Aleksandra Vučića izlazak na izbore. Naš cilj je pokušaj da se formira jedinstvena lista sa svim organizacijama u Beogradu i centralnoj Srbiji koji se zalažu za iste vrednosti kao i mi, a koje mogu da doprinesu zajedničkom rezultatu, istakao je Kostreš.

Koordinator Vojvođanskog fronta
 Bojan Kostreš





Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook