Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Novi Sad, 05. april 2020 - Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. 

Poljoprivrednik je kažnjen sa 50.000 dinara zbog kršenja policijskog časa, dok je obavljao poljoprivredne radove, iako je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio da niko od poljoprivrednika koji su u traktoru, na njivi ili na putu od njive do kuće neće biti kažnjen.

Nedopustivo je vredne poljoprivrednike tretirati kao kriminalce, hapsiti ih, privoditi i novčano kažnjavati u trenutku kada oni naporno rade i pokušavaju da očuvaju poljoprivrednu proizvodnju, koja je jedna od najvažnijih privrednih grana u našoj zemlji.

Vojvođanski front zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstava poljoprivrede da pod hitno objave uputstva za kretanje ratara koji su usred prolećne setve i tako spreče buduće incidente.

Aleksandar Odžić
predsednik Vojvođanske partije



Saopštenja | Ponedeljak, 15. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Vozači i prevoznici, 26 maja uzmite slobodan dan za slobodnu Srbiju!

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve vozače autobusa, koje Aleksandar Vučić želi da angažuje za prevoz na miting u Beogradu 26. maja, da uzmu slobodan dan.
Saopštenja | Nedelja, 14. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Naprednjaci gluvi i slepi za probleme poljoprivrede

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava javnost da poslednjih nedelja situacija sa našom poljoprivredom eskalira. Mleko se prosipa jer ga prerađivači ne otkupljuju, mlečni proizvodi se nesmetano uvoze jer to nekom odgovara, cena žitarica je na minimumu, subvencije se ne isplaćuju, a prolećna setva kasni i skuplja je nego ikad.
Saopštenja | Subota, 13. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Targetiranje narodnog poslanika Aleksandra Olenika sramotno, protivustavno i protivzakonito

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje medijsko targetiranje narodnog poslanika izborne liste „Vojvođani“ Aleksandra Olenika i njegovih kolega.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook