Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Novi Sad, 05. april 2020 - Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. 

Poljoprivrednik je kažnjen sa 50.000 dinara zbog kršenja policijskog časa, dok je obavljao poljoprivredne radove, iako je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio da niko od poljoprivrednika koji su u traktoru, na njivi ili na putu od njive do kuće neće biti kažnjen.

Nedopustivo je vredne poljoprivrednike tretirati kao kriminalce, hapsiti ih, privoditi i novčano kažnjavati u trenutku kada oni naporno rade i pokušavaju da očuvaju poljoprivrednu proizvodnju, koja je jedna od najvažnijih privrednih grana u našoj zemlji.

Vojvođanski front zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstava poljoprivrede da pod hitno objave uputstva za kretanje ratara koji su usred prolećne setve i tako spreče buduće incidente.

Aleksandar Odžić
predsednik Vojvođanske partije



Saopštenja | Petak, 30. 09. 2016. | Komentara: 0

Zašto Dačić govori o Vojvodini sa pozicije šefa diplomatije?

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje gde je to Ivica Dačić pročitao da se u Vojvodini najavljuje referendum o odvajanju Vojvodine od Srbije? I, zašto o Vojvodini govori sa pozicije ministra inostranih poslova republike Srbije, kada je AP Vojvodina sastavni deo Republike Srbije?
Saopštenja | Četvrtak, 29. 09. 2016. | Komentara: 0

Jovanov je starleta koju mora i Pokret socijalista da brani

Nova uzdanica SNS Milenko Jovanov je danas u dva navrata nastavio sa najgorim uvredama na moj i račun LSV, ali nije uspeo da ospori ni slovo od onoga što sam rekao.
Saopštenja | Četvrtak, 29. 09. 2016. | Komentara: 0

Jovanov je samo potvrdio da sam ga precizno opisao

Svojim odgovorom nova uzdanica Srpske napredne stranke Milenko Jovanov samo potvrđuje sve ono na šta sam danas ukazao i kako sam ga opisao. To se od njega i očekivalo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook