Jovanov je starleta koju mora i Pokret socijalista da brani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 29. 09. 2016. | Komentara: 0

Jovanov je starleta koju mora i Pokret socijalista da brani

Novi Sad, 29. septembar - Nova uzdanica SNS Milenko Jovanov je danas u dva navrata nastavio sa najgorim uvredama na moj i račun LSV, ali nije uspeo da ospori ni slovo od onoga što sam rekao.

LSV

Činjenica koju ne može da ospori jeste da je Milenko Jovanov preletač koji menja stranke da bi živeo od pozicija u vlasti jer ne zna ništa drugo da radi osim da blati političke protivnike, za račun stranke u kojoj se zatekne.

U jednom trenutku je večeras morao čak da uključi i dežurne u Pokretu socijalista da ga brane saopštenjem. Verovatno bi uključio i prijatelje da mu nisu ostali u prethodnoj stranci.

Upravo on je politička starleta jer za novac i položaj ne bira šta će govoriti i zastupati, samo dok to neko može i hoće da plati.

Potpredsednik
Lige socijaldemoktrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook