Vulgarnost i agresija kao reakcija na pitanje o korišćenju službenih vozila

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 22. 06. 2013. | Komentara: 0

Vulgarnost i agresija kao reakcija na pitanje o korišćenju službenih vozila

NOVI SAD, 22. jun - Osion i bahat odnos dela odbornika vladajuće koalicije u Novom Sadu prema drugim kolegama i samoj instituiciji Skupštine grada Novog Sada, juče je dostigao svoj vrhunac.

LSVDobacivanje, vikanje i neprimereno ponašanje koji su bili prisutni tokom čitave sednice, kulminirali su nakon što je odbornik LSV postavio odborničko pitanje o vozilima javnokomunalnih preduzeća primećenim tokom izbora za Savete mesnih zajednica u Petrovaradinu i Futogu.

Kao da ni to nije bilo dovoljno, sa vređanjem i vulgarnostima su nastavili i nakon sednice, u hodniku, a zatim i presretanjem odbornika ispred zgrade Skupštine grada, na ivici fizičkog obračuna.

Krajnje je vreme da odbornici iz vladajuće većine koji su svesni odgovornosti prema gradu, građanima i instituciji čiji su deo, te ljude koji su juče oskrnavili funkciju odbornika poduče ponašanju u skupštinskoj sali i van nje.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Sreda, 27. 05. 2015. | Komentara: 0

Novi pokušaj prekrajanja istorije

Novi Sad, 27. maj - Predlog Deklaracije o Rajinoj šumi koji su Skupštini grada Novog Sada podneli odbornici SPO i Pokreta Dinara-Drina-Dunav, najnoviji je korak u pokušaju prekrajanja istorije kojim se žele poistovetiti nevine žrtve i dokazani kolaboracionisti.
Saopštenja | Nedelja, 24. 05. 2015. | Komentara: 0

LSV će zatražiti od Vlade da zaustavi gašenje Elektrovojvodine

Novi Sad/Kovačica - Liga socijaldemokrata Vojvodine će zatražiti od Vlade Republike Srbije da zaustavi proces gašenja Elektrovojvodine, odlučeno je na sinoćnjoj sednici Glavnog odbora LSV. Na sednici GO LSV održanoj u Kovačici, poručeno je i da ligašice i ligaši nikada neće odustati od imovine Vojvodine. 

Saopštenja | Nedelja, 17. 05. 2015. | Komentara: 0

Hitno smeniti Nikolić master Tomislava

Novi Sad, 17. maj - Rehabilitacija Draže Mihailovića apsolutno predstavlja jedan od najtežih udara evropskim integracijama, kao i stabilnosti zemlje i regiona u proteklih desetak godina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook