Zaglavljeni autobus je slika Vojvodine koja je stala, na nama je da je pokrenemo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Zaglavljeni autobus je slika Vojvodine koja je stala, na nama je da je pokrenemo

Novi Sad, 12. decembar 2023 - Autobus u kom su se nalazila i deca zaglavljen je na obilaznici kod zatvorenog mosta na Tamišu koji povezuje Orlovat i Tomaševac. Zbog loših uslova na „saobraćajnici“, koja je zapravo poljski put, autobus je ostao ukopan u mestu, kraj „puta“. Među putnicima su i đaci.

LSV

Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš ukazuje da je ovo samo još jedna slika naprednjačke nesposobnosti da rešavaju stvarne probleme građana Vojvodine, kao što je loša saobraćajna infrastruktura koja otežava osnovne dnevne potrebe kretanja građana.

- Vojvodina sa ovom vlašću već odavno stoji i nazaduje, a to se mora promeniti. Đaci Vojvodine zaslužuju bolje puteve od onih koji liče na scene iz filma „Ko to tamo peva“. Zato je važno da svi građani 17. decembra izađu na izbore i daju svoj glas opciji koja zna probleme Vojvođana i koja će ih rešavati, a to su Vojvođani – istakao je nosilac liste Vojvođani na pokrajinskim izborima Bojan Kostreš.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook