Zajednička sednica predsedništava LSV i VP u Bačkom Petrovcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Zajednička sednica predsedništava LSV i VP u Bačkom Petrovcu

Novi Sad, 13. oktobar 2019 - Sinoć je u Bačkom Petrovcu održana zajednička sednica predsedništava Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije.

Na sednici je razmatrana aktuelna politička situacija, a posebno je analizirano stanje na vojvođanskoj političkoj sceni. 

LSV

Ocenjeno je da je prioritetan interes formiranje snažnog bloka vojvođanskih političkih organizacija, koji bi predstavljao branu politici centralizacije i beogradizacije Srbije. 

Posle sastanka predsedništava LSV i VP, u Kulpinu je održan sastanak sa članstvom obe partije u opštini Bački Petrovac.


Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Četvrtak, 16. 02. 2017. | Komentara: 0

Porodični ili mesni izbori?

Povodom slučaja Bočar, gde se na primeru izbora za članove Saveta Mesne zajednice vidi kršenje svih principa demokratskih izbora, Liga socijaldemokrata Vojvodine se obratila predstavnicima Centra za slobodne izbore i demokratiju – CESID, predstavnicima OEBS-a i povereniku za informacije od javnog značaja Rodoljubu Šabiću.
Saopštenja | Sreda, 15. 02. 2017. | Komentara: 0

Jasno i nedvosmisleno protiv govora mržnje i politike represije

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja vest da je Haški tribunal naložio raspisivanje crvenih poternica preko Interpola sa nalogom za hapšenje troje članova Srpske radikalne stranke. Ovaj postupak ukazuje da je pravda dostižna i da se moraju iskoristiti svi mehanizmi u ostvarivanju namere procesuiranja odgovornih.
Saopštenja | Utorak, 14. 02. 2017. | Komentara: 0

Naplata poreza i računa ne sme biti selektivna

Borba za bolju naplatu poreza u državi ne sme biti selektivna. Država je dužna da svima koje je do sada od te obaveze štitila, jasno pokaže da to više neće biti slučaj. Isto važi i za naplatu struje i gasa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook