Zajedno protiv rata!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 09. 03. 2017. | Komentara: 0

Zajedno protiv rata!

Novi Sad, 09. mart 2017 - Ruševina na mestu nekadašnje Televizije Novi Sad je samo jedan od podsetnika na strašne devedesete. Na pet ratova u kojima Srbija navodno nije učestvovala, ali je svih pet izgubila.

LSV

Gde god se okrenete po ovoj zemlji ćete naći tragove tih ratova. Pa zar sada posle svega što smo prošli da se ponovo udara u ratne bubnjeve?
Zar da se ponovo zvecka oružjem? Zar da se ponovo preti da će se opet ratovima nešto rešavati?

Rat ništa ne rešava!
Neka vam to kažu svi oni čiji su najmili platili glavom te ratove devedesetih.  
Neka vam to kažu svi oni koji su pobegli iz zemlje. Neka vam kažu sve ruševine i sva groblja u ovoj zemlji.
 
Ovoj zemlji je potreban mir. Ovom regionu je potreban mir. Evropi je potreban mir.

Ono što možemo da uradimo jeste da se okupimo, da kažemo ne bilo kakvom ratu, bilo kakvom nasilju. Mi nemamo nikoga osim jedni drugih i zato se moramo zajedno boriti za mir.

https://www.youtube.com/watch?v=9Ld04soAugE


Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak



Saopštenja | Petak, 17. 01. 2014. | Komentara: 0

Sastanku DS i SNS nedostaje Koštunica

NOVI SAD, 17. januar – Bez obzira na to što po svim drugim pitanjima vode više nego ostrašćene rasprave, kada je reč o autonomiji Vojvodine Demokratska stranka i Srpska napredna stranka su, kao što se od juče može videti, spremne da sednu i vode dijalog po beogradskim kuloarima, mimo institucija. Naročito vojvođanskih.
Saopštenja | Petak, 10. 01. 2014. | Komentara: 0

Zakon o radu pisati iz početka

NOVI SAD, 10. januar - Republička vlada, a naročito pojedina resorna ministarstva su pala na ispitu i Zakon o radu treba pisati iz početka, jer je izostao socijalni dijalog. Javna rasprava koja se danas završava, pretvorena je u farsu najviše zahvaljujući ministru privrede Saši Raduloviću, njegovoj maltene svakodnevnoj promeni stavova i nesposobnosti da komunicira sa sindikatima kojom je od svega napravio medijsku halabuku.
Saopštenja | Četvrtak, 09. 01. 2014. | Komentara: 0

Nikoliću, rad crkve je odvojen od države!

NOVI SAD, 09. januar - Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić trebalo bi da zna da je predsednik države u čijem Ustavu, u članu 11. jasno piše da je ona svetovna (odnosno sekularna) i da su crkve i verske zajednice odvojene od države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook