Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević u izjavi za današnji Pres označila je ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kao jednog od najodgovornijih što Vojvodina do sada još nije dobila kancelariju u Briselu.

Maja Sedlarević

- Krajem novembra Jeremić je najavio otvaranje kancelarije i da će zauzeti čitav sprat u zgradi misije Srbije pri EU. Saglasnost Vlade Srbije usledila je 24. marta, a mi na početku jula još ne znamo ni gde će biti kancelarija, ni koliki prostor će biti obezbeđen. Volela bih da me ministar Vuk Jeremić demantuje, ali ne lažnim obećanjima, već delima - navodi Maja Sedlarević.

(BILSV, 25.06.2011.)




Iz medija | Četvrtak, 24. 01. 2013. | Komentara: 0

Mora se menjati Ustav, ali i Srbija

NOVI SAD - Loš Ustav, kaže narodni poslanik i zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš objašnjavajući nekoliko aktuelnih problema, uz dodatak da taj akt Vojvođani i Vojvođanke poštuju iako ga nisu podržali.
Izjave | Četvrtak, 24. 01. 2013. | Komentara: 0

I paorima omogućiti da kupe državnu zemlju

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže da se, u skladu sa postojećim zakonima, omogući da u ravnopravnu utakmicu za prodaju, odnosno zakup poljoprivrednog zemljišta uđu i vojvođanski paori, jer je ubeđena da su oni spremni da plate istu cenu, pod istim uslovima kao i strana kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, istakao je danas šef poslaničkog kluba LSV u Skupštini AP Vojvodine i potpredsednik Lige Branislav Bogaroški.
Saopštenja | Sreda, 23. 01. 2013. | Komentara: 0

Sud vratio mandat Tiboru Vašu

NOVI SAD – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš, kome je na poslednjem zasedanju oduzet odbornički mandat, potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare da je Upravni sud odlučio da je zrenjaninska Skupština nezakonito postupila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook