Sedlarevićeva koordinatorka Zelene grupe poslanika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

Sedlarevićeva koordinatorka Zelene grupe poslanika

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević izabrana je na današnjoj sednici neformalne Zelene grupe poslanika vojvođanskog parlamenta za novu koordinatorku te grupe. Njen izbor jednoglasno su podržali svi članovi grupe.

LSV

Sedlarevićeva je najavila intenzivniji rad Zelene grupe poslanika u narednom periodu, proširenje i aktivniju saradnju sa partnerskim civilnim organizacijama, pre svih sa Centrom modernih veština i Beogradskim fondom za političku izuzetnost. Saradnja će imati za cilj punu posvećenost grupe i njen doprinos unapređenju stanja u oblastima zaštite životne sredine i održivog razvoja, ali i povezivanje sa srodnim organizacijama u zemlji i regionu.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpredsednici LSV na komemoraciji u Adaševcima

ADAŠEVCI - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine koju su činili potpredsednici stranke Nada Lazić, Aleksandar Jovanović i Aleksandar Marton učestvovala je danas na komemorativnoj svečanosti povodom 66. godišnjice probijanja Sremskog fronta i tom prilikom položili venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Jednom registrovati traktore, a ne svake godine

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da Vlada Republike Srbije hitno promeni svoju odluku i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook