Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 24. 11. 2018. | Komentara: 0

Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

Novi Sad, 24. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne može da se spušta na nivo Vojislava Šešelja. 

Doktor predvojničke obuke nema puno znanja. Ali želimo samo da podsetimo da je sve što je on radio prethodnih trideset godina bilo pogubno za Srbiju i njene susede.

Politika Vojislava Šešelja može se svesti na jednu reč - mržnja.

LSV

Trideset godina Šešelj mrzi Vojvodinu. Proterivao je i napadao građane Vojvodine. Pravio spiskove nepodobnih. Junačio se nad starcima, ženama i decom. 

Epilog politike „zarđale kašike“ videli smo u Hagu. Šešelj je osuđeni ratni zločinac!

Nikada mu više ne smemo dozvoliti da bilo kome naudi. Bio je i ostao velika nesreća ove zemlje, i baš zato ga treba sprečiti u svakom novom pokušaju izazivanja zla!

Dalje ruke od Vojvodine!

Sekretarijat za informisanje
 Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Grujić: Očuvati gradske medije u višenacionalnim sredinama

SUBOTICA – Pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Vojvodine Slaviša Grujić izjavio je danas da medije koje su osnovale lokalne samouprave u višenacionalnim sredinama treba očuvati jer je to važno za dobre međunacionalne odnose.
Izjave | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Stojšić: LSV neće odustati od zakona o lustraciji

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine neće odustati od nastojanja da se donese novi Zakon o lustraciji, izjavio je danas poslanik LSV u Skupštini Srbije Đorđe Stojšić.
Događaji | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Vojvodina adut u evropskim integracijama Srbije

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević istakla je danas da se nada da će AP Vojvodina u budućnosti u Dunavskoj strategiji biti još aktivnija, da će projekti iz Pokrajine biti raznovrsniji, ozbiljniji i da će se u nekoj narednoj sesiji o Dunavskoj strategiji pričati o nekim velikim rezultatima AP Vojvodine u okviru nje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook