Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 24. 11. 2018. | Komentara: 0

Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

Novi Sad, 24. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne može da se spušta na nivo Vojislava Šešelja. 

Doktor predvojničke obuke nema puno znanja. Ali želimo samo da podsetimo da je sve što je on radio prethodnih trideset godina bilo pogubno za Srbiju i njene susede.

Politika Vojislava Šešelja može se svesti na jednu reč - mržnja.

LSV

Trideset godina Šešelj mrzi Vojvodinu. Proterivao je i napadao građane Vojvodine. Pravio spiskove nepodobnih. Junačio se nad starcima, ženama i decom. 

Epilog politike „zarđale kašike“ videli smo u Hagu. Šešelj je osuđeni ratni zločinac!

Nikada mu više ne smemo dozvoliti da bilo kome naudi. Bio je i ostao velika nesreća ove zemlje, i baš zato ga treba sprečiti u svakom novom pokušaju izazivanja zla!

Dalje ruke od Vojvodine!

Sekretarijat za informisanje
 Lige socijaldemokrata Vojvodine



Događaji | Utorak, 10. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić: Legitiman zahtev RTV Vojvodine

NOVI SAD – Na jučerašnjoj sednici pokrajinskog odbora za informisanje, direktor RUV RTV Srđan Mihajlović izjavio je da se rukovodstvo pokrajinskog javnog servisa zalaže da u budućoj raspodela sredstva za dva javna servisa iz budžeta RTV dobije 25 odsto, umesto dosadašnjih 20 procenata, dok bi RTS raspolagao sa 75 odsto sredstava, objavljeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 10. 09. 2013. | Komentara: 0

Sprečiti bogaćenje prerađivačkog lobija

ZRENJANIN – Poljoprivreda, iako nosilac ekonomskog razvoja naše zemlje, svakim danom sve više stagnira i nazaduje, a aktuelna vlast ne čini ništa da to spreči, istakao je danas odbornik Lige socijaldemorkata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Branislav Janković.
Događaji | Utorak, 10. 09. 2013. | Komentara: 0

Seksualno vaspitanje u školama protiv neznanja i predrasuda

BEČEJ  – U deset srednjih škola u Vojvodini, juče je počela realizacija pilot projekta pod nazivom „Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju“, koji je uveden na predlog Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook