Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 24. 11. 2018. | Komentara: 0

Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

Novi Sad, 24. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne može da se spušta na nivo Vojislava Šešelja. 

Doktor predvojničke obuke nema puno znanja. Ali želimo samo da podsetimo da je sve što je on radio prethodnih trideset godina bilo pogubno za Srbiju i njene susede.

Politika Vojislava Šešelja može se svesti na jednu reč - mržnja.

LSV

Trideset godina Šešelj mrzi Vojvodinu. Proterivao je i napadao građane Vojvodine. Pravio spiskove nepodobnih. Junačio se nad starcima, ženama i decom. 

Epilog politike „zarđale kašike“ videli smo u Hagu. Šešelj je osuđeni ratni zločinac!

Nikada mu više ne smemo dozvoliti da bilo kome naudi. Bio je i ostao velika nesreća ove zemlje, i baš zato ga treba sprečiti u svakom novom pokušaju izazivanja zla!

Dalje ruke od Vojvodine!

Sekretarijat za informisanje
 Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Četvrtak, 06. 06. 2013. | Komentara: 0

Zaštititi standard građana Zrenjanina

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu apelovala je danas na gradske funkcionere da zaštite građane i građanke od zakonske regulative kojom će Zrenjaninu biti oduzeti prihodi, koji će se ubuduće slivati u republičku kasu.
Odbori LSV | Sreda, 05. 06. 2013. | Komentara: 0

Somboru će država oteti 100 miliona dinara

SOMBOR - Ministar ekonomije teško će moći da objasni građanima Srbije šta je razlika između poreza i harača, jer su novi zakoni po nama upravo to – harač, a ne porez – ustvrdila je potpredsednica Gradskog odbora LSV Sombor Sanja Stojačić na konferenciji za novinare.
Događaji | Sreda, 05. 06. 2013. | Komentara: 0

Lustracija je neophodna Srbiji

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije Bojan Kostreš izjavio je da će, ako ne bude produženo važenje Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava (poznatijeg kao Zakon o lustraciji), koji ističe 11. juna, Liga insistirati na donošenju novog zakona, jer je lustracija neophodna Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook