Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 24. 11. 2018. | Komentara: 0

Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

Novi Sad, 24. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne može da se spušta na nivo Vojislava Šešelja. 

Doktor predvojničke obuke nema puno znanja. Ali želimo samo da podsetimo da je sve što je on radio prethodnih trideset godina bilo pogubno za Srbiju i njene susede.

Politika Vojislava Šešelja može se svesti na jednu reč - mržnja.

LSV

Trideset godina Šešelj mrzi Vojvodinu. Proterivao je i napadao građane Vojvodine. Pravio spiskove nepodobnih. Junačio se nad starcima, ženama i decom. 

Epilog politike „zarđale kašike“ videli smo u Hagu. Šešelj je osuđeni ratni zločinac!

Nikada mu više ne smemo dozvoliti da bilo kome naudi. Bio je i ostao velika nesreća ove zemlje, i baš zato ga treba sprečiti u svakom novom pokušaju izazivanja zla!

Dalje ruke od Vojvodine!

Sekretarijat za informisanje
 Lige socijaldemokrata Vojvodine



Događaji | Ponedeljak, 11. 03. 2013. | Komentara: 0

Prodajom kombinata Vojvodina će ostati bez 21 miliona evra

NOVI SAD – Kad god se na velika zvona najavljuju tako ponosni projekti koji će nam odjednom pomoći da živimo dobro, koji će nam doneti puno novca, sve će biti kvalitetno i ti investitori su sada pronašli baš nas i baš će preko nas da sarađuju sa čitavom Evropom, mi iz Vojvodine shvatimo posle nekog vremena da smo izvukli deblji kraj – rekao je danas predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Bojan Kostreš.
Izjave | Ponedeljak, 11. 03. 2013. | Komentara: 0

Tabla pojačava podele

NOVI SAD - Poznato je da se Liga protivi svakoj rehabilitaciji kvinslinga i saradnika okupacionih snaga. Dakle mi tu imamo jedna principijelan, načelan stav koji nema veze sa mađarskom nacionalnom zajednicom, nego prosto odnosom fašizmu – izjavio je danas novinarima član Predsedništva LSV Tibor Vaš, komentarišući postavljanje spomen table honvedima u Telečki.
Izjave | Ponedeljak, 11. 03. 2013. | Komentara: 0

Ozbiljan korak Skupštine APV koji je trebalo napraviti ranije

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški pozdravio je odluku predsednika pokrajinske skupštine Ištvana Pastora da uputi poziv Vladi AP Vojvodine da razmotri predlog LSV o potrebi obešetećenja APV zbog privatizacije NIS-a.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook