Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 07. 07. 2018. | Komentara: 0

Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

Novi Sad, 07. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje ministru rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoranu Đorđeviću ko je i zašto doneo odluku da u ministarstvu koje on vodi bude zaposlen Saša Dujović, jedan od najbližih saradnika ekstremnog desničara Miše Vacića.

LSV

Posle skandala u vezi sa zapošljavanjem Miše Vacića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, javnost je ponovo neprijatno iznenađena angažmanom jednog od funkcionera desnoekstremističke stranke Srpska desnica.

Neverovatno je da Vlada Republike Srbije, koja svakodnevno govori o medernizaciji i ubrzanom putu ka Evropskoj uniji, na veoma odgovorna mesta postavlja pojedince sa ekstremnim političkim stavovima koji samo štete interesima naše države!

Sa jedne strane Vlada se zaklinje u ideje modernog društva, a sa druge strane na savetnička mesta i različite visoke pozicije odlučivanja postavlja pojedince iz ekstremističkih organizacija.

Insistiramo na odgovoru i odgovornosti ministra Đorđevića i tražimo hitno raskidanje ugovora o radu sa licem koje pripada ekstremno desničarskoj organizaciji.

Članica Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine
mr Maja Sedlarević




Saopštenja | Četvrtak, 11. 07. 2013. | Komentara: 0

Deklaraciju o Srebrenici uvrstiti u udžbenike

NOVI SAD, 11. jul - Da u Srbiji nije izostala lustracija, danas bismo sigurno znali ko su bili nalogodavci i inspiratori genocida u Srebrenici. Najstrašnijeg zločina i masakra kakav se u Evropi nije dogodio od Drugog svetskog rata.
Saopštenja | Sreda, 10. 07. 2013. | Komentara: 0

Potrebne hitne mere u Novom Sadu

NOVI SAD, 10. jul - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od ministra policije Ivice Dačića da preduzme hitne mere i garantuje bezbednost građanima Novog Sada i njihovoj deci. Ukoliko hitno ne preduzme takve mere, nećemo videti razlog zbog kojeg bi ostao na funkciji ministra policije.
Odbori LSV | Utorak, 09. 07. 2013. | Komentara: 0

Ocena zrenjaninske vlasti - nedovoljan

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine  i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton ocenio je danas da je godinu dana sasvim dovoljan period da se oceni nečiji rad. Kako je rekao na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskom odboru LSV Zrenjanin, zrenjaninska vlast je za taj period zaslužila najlošiju ocenu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook