Slaviša Grujić razgovarao sa rektorom Univerziteta u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 05. 12. 2012. | Komentara: 0

Slaviša Grujić razgovarao sa rektorom Univerziteta u Novom Sadu

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić sastao se juče sa rektorom Univerziteta u Novom Sadu prof.dr Miroslavom Veskovićem da bi dogovorili aktivniju saradnju između ove dve institucije, kao i planove i projekte za dalju saradnju.

LSV

Slaviša Grujić upoznao je rektora sa dosadašnjim radom i aktivnostima sekretarijata za kulturu. Istakao je da će Ministarstvo za kulturu i informisanje Republike Srbije pomoći da se završi dvorac „Šlos" u Golubincima, kupi manjež i sredi „Terra“ u Kikindi i  „Sirmium“ u Sremskoj Mitrovici.
- Ovo je samo dokaz da dobra komunikacija stvara kvalitetan odnos u saradnji, jer kultura i informisanje u svojoj suštini su depolitizovane oblasti, čije rezultate na kraju ocenjuje publika ili javno mnjenje – rekao je Slaviša Grujić.

Rektor prof.dr Vesković je istakao da studenti, sa jedne strane imaju puno teorijskog znanja, dok je nedovoljno prakse zbog čega je važna saradnja sa Pokrajinskim sekretarijatom za kulturu i javno informisanje. Kako je dodao, na taj način mogu se uvesti studenti Akademije muzičkih umetnosti i Akademije likovnih i dramskih u one institucije čiji je osnivač Pokrajinska vlada. Prof. dr Vesković je kao posebno važan projekat istakao Dunavsku strategiju u koji je i Srbija uključena, pored 14 zemalja, duž toka Dunava.

(BILSV, 05.12.2012)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook