Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 04. 2014. | Komentara: 0

Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

NOVI SAD – Komentarišući sve izvesniju mogućnost da u Novom Sadu vlast uskoro bude  redefinisana ili da uslede vanredni lokalni izbori, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar rekao je za TV B92 da LSV podržava ideju o redefinisanju gradske vlasti, ali i smeni svih onih koji su uništili komunalni sistem u gradu i kupovali glasove na izborima.

LSV

– Oni neka razrešavaju svoje probleme u koaliciji koju su napravili uz pomoć nakupaca glasova, preprodavaca i grupacija koje su na izbore izašle pod drugim imenima, a sada su potpuno neke druge stranke – poručio je Kolar.

(BILSV, 03. 04. 2014)



Saopštenja | Petak, 22. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Utvrditi ko je tukao Novosađane!

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš insistira da se utvrdi ko je tukao Novosađane i da li je došlo do prekomerne upotrebe sile.
Saopštenja | Utorak, 19. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Pozivamo Vučića da nova vlada raskine energetski sporazum sa Rusima i prestane da ponižava Vojvodinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da nova vlada, odmah po konstituisanju, raskine energetski sporazum sa Ruskom Federacijom. Ponižavanje i pljačkanje građanja Vojvodine mora da prestane.
Izjave | Nedelja, 17. 07. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Ko god negira genocid, radi pripremu na tome da se on ponovi

Lider Lige socijalista Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je za televiziju Hayat da bi Srbi premijera Crne Gore Dritana Abazovića, premeštali u pet različitih masovnih grobnica da se on zatekao u Srebrenici u julu 1995. godine. Čanak za Srebrenicu kaže kako je to opekotina i rana, koja ne može da zaraste, nego da čovjek sa njom mora da živi.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook