Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 04. 2014. | Komentara: 0

Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

NOVI SAD – Komentarišući sve izvesniju mogućnost da u Novom Sadu vlast uskoro bude  redefinisana ili da uslede vanredni lokalni izbori, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar rekao je za TV B92 da LSV podržava ideju o redefinisanju gradske vlasti, ali i smeni svih onih koji su uništili komunalni sistem u gradu i kupovali glasove na izborima.

LSV

– Oni neka razrešavaju svoje probleme u koaliciji koju su napravili uz pomoć nakupaca glasova, preprodavaca i grupacija koje su na izbore izašle pod drugim imenima, a sada su potpuno neke druge stranke – poručio je Kolar.

(BILSV, 03. 04. 2014)



Izjave | Četvrtak, 20. 01. 2022. | Komentara: 0

Vojvodina od 2006. godine zakinuta za više od 400 milijardi dinara

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton podsetio je da je LSV pre pet godina, u decembru 2016. godine, organizovala protest u Beogradu i tada je Ustavnom sudu podnet zahtev za ocenu ustavnosti odredaba Zakona o budžetskom sistemu koji je smanjio osnovicu za obračun vojvođanskog budžeta. 
Izjave | Ponedeljak, 17. 01. 2022. | Komentara: 0

Marton: Referendumski procesi u Srbiji bez transparentnosti

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da svaki referendumski proces u Srbiji ima ozbiljan deficit transparentnosti. 

Odbori LSV | Petak, 14. 01. 2022. | Komentara: 0

Beogradu metro, a pruge u Vojvodini na doboš

Liga socijaldemokrata Vojvodine, kao i svi građani Vojvodine, izražavaju veliko nezadovojstvo zbog informacija da je „Infrastruktura železnice Srbije“ ponudila  na aukcijsku prodaju šine, stari kolosečni pribor i skretnice koje se nalaze na 15 železničkih pruga, uglavnom u Banatu i Bačkoj. Na taj način će u zaborav otići neke od njih, poput pruge Sečanj - Jaša Tomić i Zrenjanin - Vršac.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook