Somborci stigli kući posle 24 sata putovanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 1

Somborci stigli kući posle 24 sata putovanja

17:30 BAČKI PETROVAC/SILBAŠ – Posle 24 sata putovanja, delegati i delegatkinje iz Sombora konačno su stigli svojim kućama! Ligaši iz Kule, Crvenke i Kruščića nadomak su svojih domova, pošto im je policija pomogla i u Odžacima pronašla prevoz do kuće.

LSV

Delegati i delegatkinje iz Sombora su sinoć, vraćajući se sa IX Kongresa LSV, ostali zavejani na putu Bački Petrovac-Silbaš gde su proveli noć. Tek jutros oko 9.30 sati stigao je bager guseničar koji ih je pomerio 500 metara, nakon čega se veća grupa ligaša uputila pešice do Silbaša. Smeštaj, hranu, lekove i suvu odeću dobili su u Osnovnoj školi „Braća Novakov“ u Silbašu.

Nesebičnu pomoć ligašima pružili su lekarka dr Mirjana Pejak i medicinska sestra Marija Lovas, vatrogasac Radoslav Milanković, zatim Vladimir Veselinović, Saša Aleksić i Miško Mučai iz lokalne organizacije Crvenog krsta, kao i meštani Silbaša. Svima njima su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Gradski odbor LSV Sombor neizmerno zahvalni.

Osim somborskih ligaša, delegati iz Bača, Ade, Sente, Kanjiže, Čoke i Zrenjanina, takođe su imali problema da stignu do svojih domova zbog zavejanih puteva, ali su u toku dana i oni uspeli da dođu do cilja.

(BILSV, 09.12.2012)



Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook