Sprečiti divljanje tzv. Narodnih patrola u Somboru i drugim gradovima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 12. 10. 2021. | Komentara: 0

Sprečiti divljanje tzv. Narodnih patrola u Somboru i drugim gradovima

Novi Sad, 12. oktobar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva hitnu reakciju policije i tužilaštva i strogo kažnjavanje osoba koje su prethodnih dana pozivale na linč građana Sombora koji pomažu migrantima.

LSV

Mediji su preneli da pripadnici ekstremno desne grupe „Narodne patrole“ objavljuju fotografije i imena Somboraca koji izdaju stanove migrantima. Ovaj materijal dele i na društvenim mrežama, a na njima se pomenuti građani najprizemnije vređaju.

LSV ukazuje da je ovo čin klasičnog crtanja mete na čelu građana Sombora, što je protivzakonito i krajnje neprihvatljivo.

Od države očekujemo da radi svoj posao i spreči pogubno delovanje ekstremnih grupa, koje svojim delovanjem unose nemir među građane.

Srbija mora biti moderna država i sprečiti ovakve pojave. U suprotnom, klizimo ka nesigurnim vremenima u kojima caruju primitivne horde, koje uzimaju zakon u svoje ruke.
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Izjave | Utorak, 07. 02. 2012. | Komentara: 0

Čanak: LSV podržava pravo SPO-a da smeni Srećkovića

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava pravo svakog koalicionog partnera da postavlja ministre u resorima koji mu pripadaju i niko nema pravo da se meša u odluku Srpskog pokreta obnove  o tome ko će biti ministar dijaspore i vera, izjavio je danas predsednik LSV Nenad Čanak.
Odbori LSV | Utorak, 07. 02. 2012. | Komentara: 0

Iz Zrenjanina poslata poruka pobede

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine trenutno ima najviši rejting u Zrenjninu, kao i sposobnost da pokaže odgovornost i obavezu da vodi grad posle predstojećih izbora, ocenjeno je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Zrenjanin Dejan Čapo, predsednik IO GrO LSV Zrenjanin Dragan Nedeljkov i potpredsednik LSV Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Utorak, 07. 02. 2012. | Komentara: 0

Temerinski omladinci očistili sneg

TEMERIN – Omladinici OO Lige socijaldemokrata Temerin očistili su, u sklopu akcije "Očistimo Temerin - olakšajmo život našim sugrađankama i sugrađanima”, više autobuskih stajališta u tom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook