Srbska akcija je odavno morala biti zabranjena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 01. 12. 2014. | Komentara: 0

Srbska akcija je odavno morala biti zabranjena

NOVI SAD , 1. decembar - Budući da Obraz dve godine i dalje šeta sa svojim zastavama iako ih je Ustavni sud zabranio,  kao i da SNP Naši još nisu zabranjeni uprkos pravljenju spiskova nepodobnih medija i pojedinaca, nikoga ne treba da čudi bujanje novih fašističkih organizacija i njihova propaganda.

LSV

Leci mržnje prema Romima nisu jedini, nego najnoviji potez fašističke organizacije „Srbska akcija“ zbog kojih je ona već morala biti zabranjena.  
 
Ako nadležni državni organi, kojim slučajem, nisu dovoljno informisani, na sajtu ove organizacije će pronaći  fotografije hordi huligana sa kapuljačama i maskiranim licima u maršu pod nekakvim zastavama, te više nego jasne poruke mržnje prema osobama drugačije verske i nacionalne pripadnosti, seksualne orijentacije, zatim prema komunistima , antifašistima kao i negiranje sedmesetogodišnjice antifašističkog oslobođenja.

Hitna reakcija policije i tužilaštva je odavno bila potrebna.
 
Spektakularna hapšenja kakva smo gledali na televiziji  za razne druge prestupnike zakona, konačno moraju obuhvatiti i fašiste.


Aleksandar Marton
poslanik u Skupštini AP Vojvodine



Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Marton: Zrenjanin je kuća više od dvadeset nacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton pozvao je danas građane i građanke Zrenjanina, povodom Svetskog dana borbe protiv rasizma, da poštuju bogatstvo različitosti i podsetio da je multikulturalnost jedno od osnovnih obeležja grada Zrenjanina.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook