Srećni novogodišnji i božićni praznici!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 30. 12. 2017. | Komentara: 0

Srećni novogodišnji i božićni praznici!

Dragi prijatelji, poštovani građani i građanke Vojvodine.

LSV

Od srca vam čestitam nastupajuće novogodišnje i božićne praznike, bilo da ih slavite po gregorijanskom ili julijanskom kalendaru. U narednoj godini želim vam mnogo zdravlja, porodične i lične sreće, kao i mnogo poslovnog i svakog drugog uspeha.

Želim vam i da živite lakše i bolje nego dosad, a Liga socijaldemokrata Vojvodine i ja s naše strane obećavamo da ćemo učiniti sve da vam u tome pomognemo.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak




Odbori LSV | Petak, 31. 05. 2013. | Komentara: 0

Zašto gradska vlast izbegava Anketni odbor?

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od vladajuće koalicije da saopšti javnosti zbog čega na poslednjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina nije prihvatila predlog LSV da se oformi anketni odbor, koji bi utvrdio koliko ima novozaposlenih u gradskim javnim preduzećima, ustanovama i Gradskoj upravi.
Izjave | Četvrtak, 30. 05. 2013. | Komentara: 0

Poljoprivrednici da ne trpe štetu zbog političkih razmirica

NOVI SAD - Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Đorđe Stojšić pitao je ministra poljoprivrede Gorana Kneževića da li postoji ideja formiranja fonda za poljoprivredno zemljište budući da u Srbiji postoji 450 hiljada hektara državnog poljoprivrednog zemljišta.
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2013. | Komentara: 0

Izbor članova Nadzornih odbora netransparentan

NOVI SAD - Odbornici Skupštine grada Novog Sada danas su većinom glasova izabrali članove nadzornih odbora 16 javnih i javno komunalnih preduzeća, a tokom glasanja odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine nije podržala predloge Komisije za kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetna pitanja i izbor nazvala nedemokratičnim i tragičnim.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook