Šta se čeka sa izručenjem Mirjane Marković?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 11. 07. 2017. | Komentara: 0

Šta se čeka sa izručenjem Mirjane Marković?

Novi Sad, 11. jul 2017 - Ako je mimo uobičajenih protokola mogla da ruskom amabasadoru preda stenogram intervjua, premijerka Ana Branabić bi sledeći susret i sa njime i sa zvaničnicima Ruske Federacije mogla da iskoristi za to da isto tako mimo protokola zatraži objašnjenje o boravku Mirjane Marković u toj zemlji.

LSV

Po kom osnovu vladajuća garnitura u Ruskoj Federaciji četrnaest godina pruža gostoprimstvo osobi za kojom je u našoj zemlji raspisana poternica?

Pored toga što Mirjanu Marković čeka suđenje u Srbiji, njeno izručenje bi u mnogome pomoglo da se rasvetli politički pozadina ubistva Slavka Ćuruvije.

Ujedno, pitanje i za premijerku i za ministra policije je šta se čeka sa zahtevom za izručenje?
I kako je uopšte moguće da prijateljska zemlja pruža gostoprimstvo osobi za kojom je naša država raspisala Interpolovu poternicu?

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović




Iz medija | Subota, 28. 06. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Jedina dobra vest da počinju razgovori sa SVM i DS

NOVI SAD – Ništa se nije desilo da bi odnosi u vladajućoj koaliciji u Pokrajini bili popravljeni, tvrdi za Politiku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš i odbacuje pisanje pojedinih medija da je rekonstrukcija već dogovorena, te da neće pasti vlada Bojana Pajtića. 
Izjave | Subota, 28. 06. 2014. | Komentara: 0

Sastanak sa SVM i DS tek sledi

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš negirao je u izjavi za Večernje novosti spekulacije da su pregovori o rekonstrukciji pokrajinske vlade završeni i pre nego što su počeli.
Odbori LSV | Subota, 28. 06. 2014. | Komentara: 0

LSV podržava odluke koje su u interesu Kikinđana

KIKINDA - Odbornik i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Miloš Pejakov, koji ne krije da je bilo razgovora s naprednjacima, kaže za Kikindske da će LSV podržati sve odluke koje su u interesu građana i građanki kikindske opštine, kao što je bio slučaj na poslednjoj sednici skupštine kada su odbornici Lige podržali predlog za spašavanje Autoprevoza. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook