Sastanak sa SVM i DS tek sledi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 28. 06. 2014. | Komentara: 0

Sastanak sa SVM i DS tek sledi

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš negirao je u izjavi za Večernje novosti spekulacije da su pregovori o rekonstrukciji pokrajinske vlade završeni i pre nego što su počeli.

LSV

- Nije tačno da smo se bilo šta dogovorili sa demokratama i SVM. Nismo se sastajali ni javno, ni tajno. Sve probleme koje smo imali prethodnih meseci sa koalicionim parnerima imamo i sada – naglasio je Kostreš.

On je napomenuo da će se predsednici LSV i NDS Nenad Čanak i Boris Tadić u ponedeljak sastati sa predsednikom SVM Ištvanom Pastorom, a dan kasnije i sa liderom DS i predsednikom Pokrajinske vlade Bojanom Pajtićem. 

- Ako se ti nesporazumi reše, mi ćemo u utorak obavestiti o tome javnost, a u suprotnom, započećemo razgovore sa SNS i SPS – istakao je Bojan Kostreš.

Komentarišući hakerske napade na sajt Kurira, Kostreš je u izjavi za ovaj medij rekao da su napadi na sve medije neprihvatljivi i da se nada da će država reagovati i izvesti odgovorne pred lice pravde. Kada je u pitanju povlačenje oglasa Telekoma iz ovog medija, zamenik predsednika LSV je istakao da smatra da svako ima pravo da se ponaša prema komercijalnim načelima, a da povlačenje oglasa to nije.

(BILSV, 28.06.2014)




Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook