Šta se čeka sa izručenjem Mirjane Marković?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 11. 07. 2017. | Komentara: 0

Šta se čeka sa izručenjem Mirjane Marković?

Novi Sad, 11. jul 2017 - Ako je mimo uobičajenih protokola mogla da ruskom amabasadoru preda stenogram intervjua, premijerka Ana Branabić bi sledeći susret i sa njime i sa zvaničnicima Ruske Federacije mogla da iskoristi za to da isto tako mimo protokola zatraži objašnjenje o boravku Mirjane Marković u toj zemlji.

LSV

Po kom osnovu vladajuća garnitura u Ruskoj Federaciji četrnaest godina pruža gostoprimstvo osobi za kojom je u našoj zemlji raspisana poternica?

Pored toga što Mirjanu Marković čeka suđenje u Srbiji, njeno izručenje bi u mnogome pomoglo da se rasvetli politički pozadina ubistva Slavka Ćuruvije.

Ujedno, pitanje i za premijerku i za ministra policije je šta se čeka sa zahtevom za izručenje?
I kako je uopšte moguće da prijateljska zemlja pruža gostoprimstvo osobi za kojom je naša država raspisala Interpolovu poternicu?

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović




Saopštenja | Subota, 05. 03. 2011. | Komentara: 0

Reagovanje: Kragujevačka gimnazija nije najstarija u Srbiji

Tvrdnjom da je kragujevačka gimnazija najstarija gimnazija u Srbiji, B92 je danas počinila grešku koja bi mogla poslati poruku da Vojvodina nije u Srbiji.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Iz medija | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Rekonstrukcija vlade, pa razgovor o Vojvodini

NOVI SAD /BEOGRAD - Ne odustajemo od obeštećenja Vojvodini zbog prodaje NIS (Naftagasa) po nerealno niskoj ceni. Takođe, insistiramo da se Pokrajini vrati sva imovina koja joj je oduzeta posle Miloševićevog puča 1988. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook