Stefanović da o pretnjama obavesti nadležne organe

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Stefanović da o pretnjama obavesti nadležne organe

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš sastaće se u toku dana sa predsednikom Skupštine Srbije Nebojšom Stefanovićem kako bi ga obavestio o pretnjama koje su upućene funkcionerima te stranke, rekao je novinarima u Skupštini Srbije potpredsednik LSV i narodni poslanik Đorđe Stojšić.

LSV

- Očekujemo da Stefanović o pretnjama obavesti nadležne organe sa kojima, kako se u prošlosti pokazalo, ima dobru komunikaciju – rekao je Stojšić. On je naveo da je na adresu roditelja Bojana Kostreša stiglo pismo u kojem se kaže da će dobiti metak u čelo.

- Glavni odbor stranke pozvao je nepoznati čovek i rekao da bi mi bilo bolje da ostanem kod kuće jer će moći svašta da mi se desi - istakao je Stojši i dodao da su obe pretnje prijavljene policiji.

(BILSV, 04.04.2013)



Izjave | Ponedeljak, 28. 03. 2011. | Komentara: 0

Amandman LSV omogućava osnivanje Komisije za lustraciju

BEOGRAD - Narodna skupština Republike Srbije usvojila je amandman Lige socijaldemokrata Vojvodine na Zakon o ministarstvima, kojim je Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu obavezano na formiranje i obezbeđivanje uslova za rad i položaj Komisije za ispitivanje odgovornosti za kršenje ljudskih prava, poznatije kao Komisija za lustraciju.
Izjave | Nedelja, 27. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak i Cvetković se dogovorili oko izrade zakona o imovini Vojvodine

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak sastao se danas sa premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem u Beogradu kako bi razgovarali o usvajanju zakona o imovini Vojvodine i lokalnih samouprava, kao i finansiranju Pokrajine. Nakon razgovora, Čanak je novinarima rekao da je, nakon što je završena rekonstrukcija Vlade, vreme da i pitanja imovine pokrajine dođu na dnevni red i naglasio da su za Vojvodinu značajna tri zakona: Zakon o imovini Vojvodine, Zakon o imovini lokalne samouprave i Zakon o finansiranju Vojvodine.
Edukacija LSV | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve, samo im treba pružiti podršku

Seminarom "Žene mogu sve", koji je poslednjeg vikenda juna održan u Subotici, nastavljeno je sa edukacijom kandidata i kandidatkinja za lokalne izbore. Seminar je organizovao Centar za edukaciju LSV, uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI). Trening su izvele Ana Kandić i Nataša Lalić, zajedno sa Mirjanom Barbulović i Milošem Milovanovićem (NDI).



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook