Žene mogu sve, samo im treba pružiti podršku

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve, samo im treba pružiti podršku

Seminarom "Žene mogu sve", koji je poslednjeg vikenda juna održan u Subotici, nastavljeno je sa edukacijom kandidata i kandidatkinja za lokalne izbore. Seminar je organizovao Centar za edukaciju LSV, uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI). Trening su izvele Ana Kandić i Nataša Lalić, zajedno sa Mirjanom Barbulović i Milošem Milovanovićem (NDI).

Ce LSV

Oko trideset polaznica seminara iz nekoliko odbora, dobilo je priliku da se u tri dana trajanja seminara osposobi za samostalno kreiranje političke poruke, upozna sa zakonodavstvom u oblasti rodne ravnopravnosti, savlada veštine javnog nastupa i upozna one manje poznate stvari, kada je u pitanju komunikacija sa medijima. Polaznice su došle iz Novog Sada, Zrenjanina, Kikinde, Beočina, Temerina, Sente, Žitišta, Žablja, Bačke Topole, Sombora i Subotice. Bilo je i onih koje su u Ligi od devedestih, ali i onih koje su se učlanile prošle godine. Po funkcijama su predsednice Mesnih organizacija, potpredsednice Opštinskih i Gradskih odbora, članice Izvršnih odbora u svom lokalnom odboru, neke od njih aktivne su i u Forumu žena. Evaluacija je pokazala da su polaznice više nego zadovoljne naučenim.Odbori LSV | Nedelja, 07. 08. 2022. | Komentara: 0

LSV: Zašto avioni nisu gasili požar na Vršačkom bregu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od vlasti da u najkraćem mogućem roku obaveste javnost o uzrocima požara koji je juče popodne zahtvatio Vršački breg.
Izjave | Subota, 06. 08. 2022. | Komentara: 0

Proruska struja u Srbiji želi da Crna Gora nestane

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je potpisivanje Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve udaljavanje od procesa evropskih integracija po standardima srpske agenture.
Saopštenja | Petak, 05. 08. 2022. | Komentara: 0

Marton (LSV): Srbija i Hrvatska da zaborave ratove i grade bolju budućnost za svoje građane

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od najviših državnih vlasti Srbije i Hrvatske da prestanu sa suparničkom i ratničkom retorikom i okrenu se rešavanju problema svojih građana.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook