Stipendije talentovanim sportistima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 28. 04. 2015. | Komentara: 0

Stipendije talentovanim sportistima

NOVI SAD - Najtalentovaniji takmičari iz 18 olimpijskih sportova i ove godine dobiće stipendije Pokrajinskog sekretarijata za sport koji je za tu namenu izdvojio 15 miliona dinara. 

LSV

Pedeset sportista u ovoj godini imaće mesečnu stipendiju resornog pokrajinskog sekretarijata od 18 hiljada dinara, dok će 10 trenera dobijati po 15 hiljada. Odlučeno je da kao i prethodne dve godine budu podržani najbolji kadeti i juniori.

Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić istakla je da Pokrajina jedina stipendira sportiste u uzrastu kada su karijere mnogih na prekretnici.

– Podrška u ovim godinama im je najbitnija, jer mnogi upravo zahvaljujući sadašnjim rezultatima prave osnov za dobru seniorsku karijeru. Ovo je pravi vetar u leđa i mladim trenerima koje smo takođe podržali – naglasila je Tepić. Nadležni u pokrajinskoj administraciji sačekali su maj kako bi videli koji će sportisti dobiti stipendije republičkog ministarstva i na taj način proširili spisak stipendista.

(BILSV, 27. 04. 2015)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.
Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook