Stranačko zapošljavanje u finišu teške godine za Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 23. 12. 2013. | Komentara: 0

Stranačko zapošljavanje u finišu teške godine za Novi Sad

NOVI SAD – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad je u poslednjih nekoliko dana u više navrata obavešten od građana o masovnom stranačkom zapošljavanju u javnokomunalnim preduzećima zbog činjenice da od 1. januara nova zapošljavanja u javnom sektoru neće biti moguća sve do kraja 2015. istakao je danas u Novom Sadu predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Robert Kolar.

LSV

Dodao je da zbog toga LSV poziva sve nadležne organe da provere ove tvrdnje, a mi ćemo to svakako i sami učiniti.

- Ova godina, u kojoj je gradska vlast i dalje zavisila od osoba osumnjičenih za kupovinu glasova, bila je ionako bolna za Novi Sad i završava se tako što je grad zapušteniji, propaliji i prljaviji nego ikada u svojoj istoriji. Gradska preduzeća su pred kolapsom jer njima upravljaju apsolutno nekompetentni stranački i rođački kadrovi pa izostaju, ne samo neophodne investicije, nego i redovno održavanje, a JKP „Stan„ i „Gradskom zelenilu“ preti bankrot i likvidacija - naveo je Kolar u izjavi novinarima nakon akcije u centru grada.

Upozorio je i da je bezbednosna situacija bila katastrofalna, pa su pucnjave kod škola i tuče među decom sa sekirama i srpovima tek nešto ređe u poslednjih mesec dana otkako se u gradu primete patrole žandarmerije, tako da sada huligani „samo“ napadaju odbornike po ulicama.
- Investicija i novih radnih mesta - i dalje nema. Jedino što se u Novom Sadu savesno radilo u proteklih godinu dana jeste favorizovanje određenih istorijskih datuma, a nakupci glasova koji još nisu odgovarali za učinak na majskim izborima 2012. uspeli su da svoje veštine usavrše na izborima za savete mesnih zajednica – dodao je on. Kolar je istakaoi da je Novi Sad ponižen u prethodnih godinu dana na bezbroj načina, počev od skandalozne cenzure u Kulturnom centru, preko opevavanja direktora gradskih preduzeća na Ju tjubu, do činjenice da najodgovorniji za aferu sa ATP Vojvodinom, koja je grad toliko koštala, još nisu odgovarali za svoje greške.
- I što se spekuliše da bi tu odgovornost mogli i izbeći - zaključio je Kolar.

(BILSV, 23. 12. 2013)



Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook