Tek će se videti kolika je greška Nikolić

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 07. 06. 2012. | Komentara: 3

Tek će se videti kolika je greška Nikolić

SARAJEVO – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da će vreme pokazati koliko je bio pogrešan izbor Tomislava Nikolića za predsednika Srbije.

LSV

– Ja Tomislavu Nikoliću ništa ne verujem. Mislim da će tek vreme pokazati kolika je ovo bila greška sa njegovim izborom za predsednika Srbije – rekao je Čanak agenciji Anadolija, a prenosi RTV. Čanak je ukazao da to pokazuju i nedvosmislene osude Nikolićeve izjave da u Srebrenici nije počinjen genocid, a koje su proteklih dana stigle iz Sjedinjenih američkih Država i Evropske unije.

– Mislim da će ovo što se sada događa sa Tomislavom Nikolićem zaista, biti ogroman korak unazad po pitanju evropskog puta Srbije – rekao je Čanak. Nova Vlada Srbije, koju će verovatno voditi bivši predsednik Srbije Boris Tadić, ne može neutralizovati Nikolićevu politiku, ali joj može dati alternativu za naredne izbore, ocenio je Čanak.

(BILSV, 07.06.2012.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Marton: Zrenjanin je kuća više od dvadeset nacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton pozvao je danas građane i građanke Zrenjanina, povodom Svetskog dana borbe protiv rasizma, da poštuju bogatstvo različitosti i podsetio da je multikulturalnost jedno od osnovnih obeležja grada Zrenjanina.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook