Tragična priča o zrenjaninskoj vodi se nastavlja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 13. 03. 2018. | Komentara: 0

Tragična priča o zrenjaninskoj vodi se nastavlja

Zrenjanin, 13. mart 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da su zrenjaninski naprednjaci još pre šest godina obećali brzo rešavanje problema pijaće nove. Nažalost, ni 2018. godine ovaj problem nije rešen.

LSV

Svedoci smo nestručnosti, nemara i bahatosti u procesu rešavanja problema pijaće vode.

Oni koji su zaduženi za poštovanje zakona, zaboravili su da pročitaju zakone, pa postrojenje za preradu vode ne može da bude pušteno u rad.

Javnost postavlja pitanje, da li je to učinjeno slučajno ili sa namerom? Od obećanja o besplatnoj fabrici vode došlo se do milionskih troškova i do cifre od  8 miliona evra koje grad mora da plati kompaniji ''Zillio''.

Građani Zrenjanina će po svemu sudeći posle ovakvih poduhvata lokalnih vlasti plaćati najskuplju vodu u Srbiji.

Ovaj nemar odgovornih najviše će osetiti građanke i građani Zrenjanina. Tradicionalno!

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se odbornici Skupštine grada Zrenjanina upoznaju sa svim novonastalim detaljima u procesu rešavanja problema pijaće vode.

Javnost ima pravo da zna!

Aleksandar Marton
odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina



Događaji | Utorak, 10. 12. 2013. | Komentara: 0

Kada će Republika obezbediti novac za održavanje puteva u APV

NOVI SAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga upitala je danas predsednika Vlade Republike Srbije Ivicu Dačića kada će republički organi ispuniti svoju obavezu i obezbediti neophodna finansijska sredstva za upravljanje i održavanje puteva drugog reda na teritoriji AP Vojvodine.
Izjave | Ponedeljak, 09. 12. 2013. | Komentara: 0

Jakovljev: Jasno definisati finansiranje javnih servisa

BEOGRAD – Predsednik Odbora Skupštine AP Vojvodine za informisanje Dušan Jakovljev istakao je danas da u zakonu o javnim servisima treba jasno definisati da će se javni servisi finansirati iz budžeta u prelaznom periodu od dve godine i dodao da u roku od te dve godine treba raditi na povećanju svesti gradjana o potrebi plaćanja pretplate.

Izjave | Ponedeljak, 09. 12. 2013. | Komentara: 0

Država opet zakida Vojvodinu i poljoprivrednike

BEOGRAD – Odnos poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine prema predlogu republičkog budžeta za narednu godinu biće zasnovan na tome da li će biti prihvaćeni amandmani koji dolaze iz vojvođanske skupštine i da li će se konačno ispoštovati sedam posto i prebaciti sredstva u Pokrajinu za nadležnosti koje su propisane Ustavom, istakao je danas poslanik LSV Đorđe Stojšić u Narodnoj skupštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook