Treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 02. 2012. | Komentara: 0

Treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

NOVI SAD, 13. februar – Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da policija što pre pronađe i uhapsi počinioce koji su  tokom prošle noći razbili staklo na prostorijama Opštinskog odbora LSV u samom centru Sremskih Karlovaca, u ulici Mitropolita Stratimirovića 3.

Razbijeno staklo

Policija je danas obavila uviđaj.

Ovo je treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima, a vinovnika prvog, koji se dogodio u avgustu prošle godine policija je otkrila i protiv njega podnela krivičnu prijavu.
Međutim, u novembru je skinuta i tabla na ulazu u prostorije, ali ti počinioci još nisu pronađeni.

Nasilje ne može biti legitiman metod političke borbe i Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo poziva nadležne organe da hitno reaguju i spreče da se ovakvi slučajevi ponavljaju.

Istovremeno, napominjemo i da je Gradski odbor LSV u Pančevu u protekle tri godine doživeo čak osam najrazličitijih napada pri čemu ni jednom nisu pronađeni ni počinioci, niti njihovi inspiratori.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 31. 05. 2011. | Komentara: 0

Poljoprivrednici su hteli vožnju do Beograda, a ne blokade

KIKINDA - Predsednik Gradskog odbora LSV Kikinda Miloš Šibul danas je, nakon što je sa svojim paorima proveo dan i noć u Žitištu, na konferenciji za novinare izneo zvanične stavove LSV u vezi sa zemljoradničkim protestima.
Najave | Utorak, 31. 05. 2011. | Komentara: 0

Okrugli sto o decentralizaciji

Liga socijaldemokrata Vojvodine i Srpski pokret obnove u četvrtak, 2. juna 2011. godine sa početkom u 11 sati u velikoj sali Skupštine grada Novog Sada, organizuju OKRUGLI STO DECENTRALIZACIJA DRŽAVA " POKRAJINA " LOKALNA SAMOUPRAVA - POLICENTRIČNI RAZVOJ.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 30. 05. 2011. | Komentara: 0

Sportski dan za zdravlje žena

ZRENJANIN - Članice Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin u subotu, 28. maja, bile su domaćice petog po redu Sportskog dana. Reč je o tradicionalnoj manifestaciji kojom aktivistkinje svih gradskih i mesnih odbora Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležavaju Međunarodni dan akcije za žensko zdravlje i reproduktivno pravo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook