Tribina o ulozi porodice u društvu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 19. 05. 2015. | Komentara: 0

Tribina o ulozi porodice u društvu

BELA CRKVA - Povodom Svetskog dana porodice, Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva je organizovao tribinu pod nazivom „Porodica - oaza sigurnosti pojedinca i stabilnosti društva“.

LSV
O ovome su sa posetiteljkama tribine razgovarale profesorka razredne nastave Mira Gašić, socijalna radnica u penziji Vera Radulović i profesorka srpskog jezika i književnosti Danijela Jovanović. Uvodnu reč su održale predsednica OO LSV Bela Crkva Sandra Ristić i predsednica Foruma žena OO LSV Bela Crkva Ivana Ristić Hubert. 

Ostvarena je ideja da tribina bude interaktivna, žene koje su pristustvovale su se aktivno uključivale u razgovor, podelile su svoja iskustva, postavljale pitanja i davale predloge. Kako je saopšteno, uskoro će biti organizovano više radionica i sličnih aktivnosti na temu porodice. Ligašice su pozvale svoje sugradjanke da im se pridruže jer je, kako kažu, činjenica da su žene zapravo pokretači društva.

(BILSV, 19.05.2015)




Saopštenja | Utorak, 09. 01. 2024. | Komentara: 0

Potonula barža na Dunavu nije samo ekološki problem

Akcident na Dunavu, kada je barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva udarila u stub mosta kod Bačke Palanke i potonula, zahteva da bude proglašen za vanrednu situaciju. To nije samo ekološki problem.
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook