Tribina o zdravlju u Beočinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice. Ona je istakla da je najbitnije da se bolest otkrije na vrame, kako bi lečenje bilo što uspešnije. To se, kako kaže, postže redovnim kontrolama. Kako je rečeno, postavljanjem dijagnoze bitno je kako će se dalje tok razvijati, odnosno šta je preporuka lekara da bi pregled što manje bio štetan po ljudsko zdravlje. Dr Živka Zubanov kaže i da su ultrazvučni pregledi mnogo bolji po čovekovo zdravlje nego rengenski, jer mogućnost zračenja je manja.

(BILSV, 18.04.2011.)




Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Miloševićevi politički ciljevi su poraženi

BEOGRAD - Fond Biljane Kovačević Vučo objavio je knjigu ""Zloupotrebljene institucije: Ko je bio ko u Srbiji 1987.-2000"", u kojoj je nabrojano 1.400 imena iz raznih sfera društva - od politike, Akademije, Crkve, vojske, medija do estrade, preko kojih je Slobodan Milošević ostvarivao svoje političke i ratne ciljeve.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Za LSV su prihvatljivi izbori u aprilu 2012.

NOVI SAD - Vladajuće stranke u Srbiji jednoglasno poručuju da parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori treba da se održe istovremeno na proleće iduće godine, pišu današenje Večernje novosti. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš da je za Ligu prihvatljiv takav dogovor o datumu izbora.
Izjave | Sreda, 29. 06. 2011. | Komentara: 0

Neformalni klub vojvođanskih poslanika?

BEOGRAD - Večernje novosti danas pišu da su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Savez vojvođanskih Mađara spremni da ponude ostalim poslanicima iz Vojvodine da oforme nezvanični klub, koji bi u Narodnoj skupštini štitio interese Pokrajine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook