U toku intenzivne konsultacije, a program na prvom mestu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 06. 06. 2014. | Komentara: 0

U toku intenzivne konsultacije, a program na prvom mestu

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš potvrdio je danas za Politiku da se u već sastao sa novim predsednikom DS-a Bojanom Pajtićem i da su razgovarali o rekonstrukciji Vlade Vojvodine.

LSV

– U ovom momentu jedino mogu da vam kažem da se odvijaju intenzivne konsultacije, da nam je dogovor o programu rada vlade na prvom mestu, a zatim njena rekonstrukcija i tek onda dogovor o ideološkim pitanjima. Pokušavamo da napravimo odnos snaga i odgovornosti u skladu sa aktuelnom političkom situacijom – kaže Kostreš. Na pitanje šta se promenilo u odnosu na prethodni sastanak sa Pajtićem i da li je od njega dobio odgovor na predlog da se "odrekne" Dragoslava Petrovića, Kostreš odgovara: 
– Nismo spremni da odustanemo od naših zahteva, osim ako nas argumentovano ne uvere da nismo u pravu.
Politika piše i da se Bojan Pajtić u istom danu sreo i sa liderom NDS-a Borisom Tadićem, a nagađa se da pokušava da sa njim napravi takav dogovor koji bi mu omogućio da ima većinu i bez LSV, a i da se osigura od daljih prelazaka poslanika iz poslaničkog kluba DS u NDS. 
– Da sam na mestu Bojana Pajtića, sigurno bih pokušao da okupim većinu sa bivšim demokratama. Mada mislim da u tome neće uspeti. Liga sa NDS-om ima dobre partnerske odnose i verujem da neće biti narušeni – kaže Bojan Kostreš.


(BILSV, 06. 06. 2014)




Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook