UDS: Dobra vest je da Srbija može da bude normalna zemlja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 18. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Dobra vest je da Srbija može da bude normalna zemlja

Irig, 18. maj 2020 - Bojan Kostreš, kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije i generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine izjavio je u Irigu da je dobra vest da Srbija moža da bude normalna zemlja.

LSV

Kostreš je dodao da je normalna zemlja ona „u  kojoj ljudi pristojno žive od svoga rada, u kojoj su svi jednaki pred zakonom i gde je Srbija sastavni deo Evropske unije“. 

Kostreš je biračima poručio: "Dobra vest je da kada izađete na izbore imate za koga da glasate - za Ujedinjenu demokratsku Srbiju“.

UDS je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Forum žena LSV | Nedelja, 06. 03. 2011. | Komentara: 0

Zaustaviti poslodavce koji traže obećanje da radnica neće rađati

Novi Sad, 06. mart - Forum žena LSV poziva nadležne da hitno preduzmu sve mere kako bi se odmah zaustavila praksa nekih poslodavaca koji mlade žene prilikom primanja u radni odnos uslovljavaju obećanjem da neće rađati. Jednako intenzivno primećuje se i da poslodavci kandidatkinjama koje su već majke i supruge, to računaju kao minus.
Saopštenja | Subota, 05. 03. 2011. | Komentara: 0

Reagovanje: Kragujevačka gimnazija nije najstarija u Srbiji

Tvrdnjom da je kragujevačka gimnazija najstarija gimnazija u Srbiji, B92 je danas počinila grešku koja bi mogla poslati poruku da Vojvodina nije u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook