UDS: Građani u svojim rukama drže ključ promena u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 18. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Građani u svojim rukama drže ključ promena u Srbiji

Beograd, 18. jun 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Lebanu da su građani ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji i pozvao sve koji žele pristojnu, demokratsku, građansku i evropsku zemlju da glasaju za listu na mestu broj 7.

LSV

"Građani Srbije su ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji. Izlaskom na izbore 21. juna i glasom za listu Ujedinjene demokratske Srbije na mestu broj 7 napravićemo prvi korak ka promenama“, rekao je Đurišić.

Đurišić je dodao da je ulazak u parlament Ujedinjene demokratske Srbije prvi korak ka stvaranju demokratskog društva, daljeg okupljanja svih demokratskih političkih snaga, širenju organizacije i mreže po celoj Srbiji. UDS će to raditi posle ulaska u Skupštinu zato što je to jedini put da se stvore uslovi za pobedu i promenu sadašnje vlasti.

„(promenama) koje će od Srbije napraviti ponovo pristojnu, demokratsku, građansku, evropsku zemlju", kazao je Đurišić.

Poseta Lebanu u finišu izborne kampanje za Ujedinjenu demokratsku Srbiju ima poseban značaj s obzirom na to da su u javnost bile plasirane netačne informacije o broju potpisa prikupljenih u ovom malom mestu na jugoistoku  Srbije. 

Lebane služe i kao pravi primer samostalnog organizovanja građana za borbu protiv vlasti na izborima koji su prikupili potpise i za lokalnu i za republičku listu i zajedno sa Ujedinjenom demokraskom Srbijom žele da se na ovim izborima bore za bolju i izvesniju budućnos.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.


 
UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.
Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook