Uramljena fotografija za gradonačelnika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 29. 11. 2013. | Komentara: 0

Uramljena fotografija za gradonačelnika

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina predala je danas gradonačelniku, na samom početku sednice, uramljenu fotografiju novog službenog automobila direktora Direkcije za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina.

LSV

Predsednik odborničke grupe Dejan Čapo je ovom prilikom zatražio u ime svih odbornika LSV smenu direktora Gorana Kravarušića zbog neodgovornog vođenja ovog javnog preduzeća.

Na uramljenoj fotografiji, predatoj gradonačelniku, vidi se audi, koji je nov u voznom parku Direkcije, parkiran u garaži ovog preduzeća.

- S obzirom na trend poklanjanja slika gradonačelniku, želeli smo ovim činom da mu poručimo da okači i ovu fotografiju, kako bi ga svakog dana podsećala na to kakve je kadrove izabrao i kakvi ljudi vode javna preduzeća u Zrenjaninu - rekao je Čapo i dodao da je fotografiju u prostorije Lige doneo građanin Zrenjanina, što znači da je javnost prepoznala istinitost tvrdnji ligaša i ligašica i odlučila da se i sama uključi.

On je upozorio i da su neasfaltirane ulice i nezakrpljene rupe u Zrenjaninu rezultat lošeg vođenja Direkcije za izgradnju i uređenje grada, jer se za ovu namenu sredstva ne koriste ni upola ukoliko bi trebalo.

Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina zahtevali su ranije ove nedelje od Gorana Kravarušića, direktora zrenjaninskog JP Direkcija za izgradnju i uređenje grada, da objasni građanima i građankama Zrenjanina zbog čega je kupio nov službeni audi. Nakon njegovog negiranja da je to učinjeno, odbornička grupa LSV je javnosti uputila dokaze o kupovini dva automobila, u kojima se vidi da je Direkcija sklopila ugovore sa privatnom firmom o kupovini jednog luksuznog i jednog putničkog automobila.

(BILSV, 29.11.2013)



Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

Novosadska udružena opozicija izlazi na izbore 2. juna pod rednim brojem 11! 
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI na lokalnim izborima u brojnim gradovima i opštinama u Vojvodini

Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI nalaze se na brojnim opozicionim listama kandidata za odbornike na predstojećim izborima za skupštine opština i gradova u Vojvodini.
Saopštenja | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Napad na profesora škole u Bačkoj Palanci posledica ćutanja države

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Vladu Republike Srbije da pod hitno donese propise i mere koje će garantovati bezbednost prosvetnim radnicima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook