Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 11. 2017. | Komentara: 0

Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

Bela Crkva, 05. novembar 2017 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva  postavila je pitanje predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću zašto se na teritoriji ove južnobanatske opštine ne isplaćuje nadoknada za novorođenu decu?

LSV

Odbornici LSV u belocrkvanskom parlamentu uputili su Bogosavljeviću i predlog za smanjenje poreza na imovinu za 90% i da tako van snage stavi svoju prethodnu odluku, koja je finansijski izuzetno opteretila građane i građanke opštine Bela Crkva.

LSV apeluje na lokalnu vlast da zanemari sujetu i posluša ove stavove, te najzad počne da radi u interesu građanki i građana opštine Bela Crkva.

Sandra Ristić
šef odborničke grupe LSV
u Skupštini opštine Bela Crkva




Izjave | Nedelja, 18. 08. 2013. | Komentara: 0

Vojvođani redovne platiše struje

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu izjavila je za B92 da otvaranje novog preduzeća za naplatu utroška električne energije - EPS Snabdevanje, otvara mogućnost novog zaduživanja.
Izjave | Petak, 16. 08. 2013. | Komentara: 0

Nema uslova za pokrajinske izbore

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu istakla je sinoć da je neozbiljno svakodnevno spekulisati o tome da li će biti novih izbora na republičkom ili pokrajinskom nivou.
Događaji | Četvrtak, 15. 08. 2013. | Komentara: 0

Grujić: RTV mora opstati

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić i zamenik predsednika Saveta Republičke radio-difuzne agencije Goran Karadžić istakli su na današnjem sastanku da Radio-televizija Vojvodine kao pokrajinski javni servis mora da opstane, pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da ova medijska kuća emituje program čak na deset jezika, što je čini jedinstvenom u ovom delu Balkana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook