Vlasti u Somboru što pre da reše problem divljeg stočnog groblja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 22. 04. 2017. | Komentara: 0

Vlasti u Somboru što pre da reše problem divljeg stočnog groblja

Novi Sad, 22. april 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva nadležne organe da u što kraćem roku reše problem na divljem stočnom groblju kod sela Stapar u opštini Sombor, gde već dvadesetak dana leže bačene mrtve životinje koje niko ne uklanja. Ovaj problem već dugo pravi velike probleme građanima ovog kraja Vojvodine i nedopustivo je da nadležni ne čine ništa.

LSV

Danas se u celom svetu obeležava Dan planete Zemlje, ali je sasvim jasno da u Srbiji i Vojvodini nema puno razloga za zadovoljstvo. Ovakve vesti jasno ukazuju na nedostatak sistemskih rešenja u ovoj oblasti, te na potpuno zanemaranu svest o zaštiti zdrave životne sredine.

Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje hitnu reakciju opštinskih vlasti u Somboru, jer je ovo divlje stočno groblje veoma opasan izvor zaraze.

Ovakvih mesta u Srbiji i Vojvodini je puno, a na državnim organima je da konačno pokranu sistemske aktivnosti, kako bi se situacija popravila.

Živimo u  21. veku, a ne mračnom srednjem veku!

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 05. 03. 2011. | Komentara: 0

Reagovanje: Kragujevačka gimnazija nije najstarija u Srbiji

Tvrdnjom da je kragujevačka gimnazija najstarija gimnazija u Srbiji, B92 je danas počinila grešku koja bi mogla poslati poruku da Vojvodina nije u Srbiji.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Iz medija | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Rekonstrukcija vlade, pa razgovor o Vojvodini

NOVI SAD /BEOGRAD - Ne odustajemo od obeštećenja Vojvodini zbog prodaje NIS (Naftagasa) po nerealno niskoj ceni. Takođe, insistiramo da se Pokrajini vrati sva imovina koja joj je oduzeta posle Miloševićevog puča 1988. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook