Vojvođani u subotu u Bečeju i Novom Bečeju predstavljaju izborni program Na ravne časti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 08. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani u subotu u Bečeju i Novom Bečeju predstavljaju izborni program Na ravne časti

Posle razgovora sa građanima Sombora, Novog Sada i Kikinde, predizborni karavan koalicije Vojvođani putuje u Potisje.

Novi Sad, 8. decembar 2023 - Predsednik Vojvođana Bojan Kostreš, čelnici partija koalicionih partnera, kao i kandidati sa izborne liste za pokrajinske izbore posetiće u subotu Bečej i Novi Bečej.

LSV

Kandidat Vojvođana za poslanika u Skupštinu AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Bečejce i Novobečejce da dođu na razgovor sa kandidatima Vojvođana i bliže se upoznaju sa programom „Na ravne časti“.

- Ovi izbori su prilika da Vojvođani stvore jaku političku grupaciju u Skupštini Vojvodine i da, najzad, pokažemo da imamo znanje i sposobnost da rešavamo probleme Vojvođana - naveo je Šućurović.

Kandidati koalicije Vojvođana boraviće u subotu u Bečeju od 9 do 11 časova, na gradskoj pijaci (Zelena ulica 53), a u Novom Bečeju od 11 časova u Tiskoj kući.




Izjave | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Ne tražimo paralelnu policiju

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Večernje novosti da Liga zahtevom za osnivanjem vojvođanske uprave policije ne želi da narušava odnose u koaliciji, već da samo podseti na svoju staru ideju, od koje neće ni ubuduće odustati.
Iz medija | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

LSV pokreće pitanja imovine, prihoda i policijske uprave za Vojvodinu

NOVI SAD - Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u republičkom parlamentu podržaće najavljenu rekonstrukciju kabineta Mirka Cvetkovića kao iznuđeno rešenje, jer bi, po rečima lidera LSV Nenada Čanka, vlada koju bi formirala aktuelna opozicija bila još gora.
Izjave | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

Odluka LSV ove nedelje

NOVI SAD - Komentarišući najavljenu rekonstrukciju Vlade Vojvodine zamenik predsednika LSV-a Bojana Kostreš rekao je za Dnevnik da će Predsedništvo o predlogu redukcije Vlade APV razgovarati tek krajem ove nedelje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook