Vojvođani u subotu u Bečeju i Novom Bečeju predstavljaju izborni program Na ravne časti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 08. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani u subotu u Bečeju i Novom Bečeju predstavljaju izborni program Na ravne časti

Posle razgovora sa građanima Sombora, Novog Sada i Kikinde, predizborni karavan koalicije Vojvođani putuje u Potisje.

Novi Sad, 8. decembar 2023 - Predsednik Vojvođana Bojan Kostreš, čelnici partija koalicionih partnera, kao i kandidati sa izborne liste za pokrajinske izbore posetiće u subotu Bečej i Novi Bečej.

LSV

Kandidat Vojvođana za poslanika u Skupštinu AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Bečejce i Novobečejce da dođu na razgovor sa kandidatima Vojvođana i bliže se upoznaju sa programom „Na ravne časti“.

- Ovi izbori su prilika da Vojvođani stvore jaku političku grupaciju u Skupštini Vojvodine i da, najzad, pokažemo da imamo znanje i sposobnost da rešavamo probleme Vojvođana - naveo je Šućurović.

Kandidati koalicije Vojvođana boraviće u subotu u Bečeju od 9 do 11 časova, na gradskoj pijaci (Zelena ulica 53), a u Novom Bečeju od 11 časova u Tiskoj kući.




Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook