Vučić trebao ranije da poseti Sarajevo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 07. 09. 2017. | Komentara: 0

Vučić trebao ranije da poseti Sarajevo

NOVI SAD – Potpredsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je za sarajevsku Federalnu televiziju da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobar gest, ali da je on trebao da se dogodi ranije.

lsv

- Očekujemo da će posle ovoga ti sastanci biti učestaliji, da jednostavno pokažemo, i nama samima, da smo mi komšije, da smo okrenuti jedni prema drugima. Šetnja Baščaršijom bilo kog predsednika je fantastična stvar ali šta sledi iza toga? Da li slede pozitivni koraci ili slede, kao što smo do sada imali priliku da gledamo, koraci unazad – zaključio je Marton.

(BILSV, 07.09.2017)




Izjave | Nedelja, 27. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak i Cvetković se dogovorili oko izrade zakona o imovini Vojvodine

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak sastao se danas sa premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem u Beogradu kako bi razgovarali o usvajanju zakona o imovini Vojvodine i lokalnih samouprava, kao i finansiranju Pokrajine. Nakon razgovora, Čanak je novinarima rekao da je, nakon što je završena rekonstrukcija Vlade, vreme da i pitanja imovine pokrajine dođu na dnevni red i naglasio da su za Vojvodinu značajna tri zakona: Zakon o imovini Vojvodine, Zakon o imovini lokalne samouprave i Zakon o finansiranju Vojvodine.
Edukacija LSV | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve, samo im treba pružiti podršku

Seminarom "Žene mogu sve", koji je poslednjeg vikenda juna održan u Subotici, nastavljeno je sa edukacijom kandidata i kandidatkinja za lokalne izbore. Seminar je organizovao Centar za edukaciju LSV, uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI). Trening su izvele Ana Kandić i Nataša Lalić, zajedno sa Mirjanom Barbulović i Milošem Milovanovićem (NDI).
Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: LSV insistira na otvaranju kancelarije Vojvodine u Briselu još od usvajanja Statuta

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov izjavila je za današnju Pravdu da je LSV na otvaranju kancelarije u Briselu insistirala od usvajanja Statauta AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook