Vučić trebao ranije da poseti Sarajevo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 07. 09. 2017. | Komentara: 0

Vučić trebao ranije da poseti Sarajevo

NOVI SAD – Potpredsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je za sarajevsku Federalnu televiziju da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobar gest, ali da je on trebao da se dogodi ranije.

lsv

- Očekujemo da će posle ovoga ti sastanci biti učestaliji, da jednostavno pokažemo, i nama samima, da smo mi komšije, da smo okrenuti jedni prema drugima. Šetnja Baščaršijom bilo kog predsednika je fantastična stvar ali šta sledi iza toga? Da li slede pozitivni koraci ili slede, kao što smo do sada imali priliku da gledamo, koraci unazad – zaključio je Marton.

(BILSV, 07.09.2017)




Izjave | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina je spona između Srbije i zemalja regiona

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine održana je danas prezentacija nordijskog modela saradnje između država i regiona, u organizaciji Igmanske inicijative u Srbiji, a uz podršku potpredsednice Skupštine AP Vojvodine Maje Sedlarević. Otvarajući ovaj skup, Sedlarevićeva je istakla da Vojvodina, osim što predstavlja "Evropu u malom", kao multikulturalna, multinacionalna i višejezična regija, predstavlja i sponu između Srbije i zemalja iz regiona.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook