Vulgarnost i agresija kao reakcija na pitanje o korišćenju službenih vozila

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 22. 06. 2013. | Komentara: 0

Vulgarnost i agresija kao reakcija na pitanje o korišćenju službenih vozila

NOVI SAD, 22. jun - Osion i bahat odnos dela odbornika vladajuće koalicije u Novom Sadu prema drugim kolegama i samoj instituiciji Skupštine grada Novog Sada, juče je dostigao svoj vrhunac.

LSVDobacivanje, vikanje i neprimereno ponašanje koji su bili prisutni tokom čitave sednice, kulminirali su nakon što je odbornik LSV postavio odborničko pitanje o vozilima javnokomunalnih preduzeća primećenim tokom izbora za Savete mesnih zajednica u Petrovaradinu i Futogu.

Kao da ni to nije bilo dovoljno, sa vređanjem i vulgarnostima su nastavili i nakon sednice, u hodniku, a zatim i presretanjem odbornika ispred zgrade Skupštine grada, na ivici fizičkog obračuna.

Krajnje je vreme da odbornici iz vladajuće većine koji su svesni odgovornosti prema gradu, građanima i instituciji čiji su deo, te ljude koji su juče oskrnavili funkciju odbornika poduče ponašanju u skupštinskoj sali i van nje.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Iz medija | Nedelja, 24. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina bi bolje upravljala železnicom

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini, Bojan Kostreš, danas je za Dnevnik ponovio da još uvek nema političke saglasnosti o tome koja bi sve imovina trebalo da se vrati Vojvodini.
Iz medija | Nedelja, 24. 07. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Goniti zločince do sudnjeg dana

BEOGRAD - Komentarišući oslobađajuću presudu Šandoru Kepiru, koja je izazvala žestoke reakcije kako u Srbiji, tako i u svetu, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je za današnji NIN istakao da je bio užasnut presudom.
Odbori LSV | Subota, 23. 07. 2011. | Komentara: 0

LSV osudila pojavu grafita mržnje

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo najoštrije је osudio pojavu grafita mržnje, koji su osvanuli u Dolovu juče, 21. jula, u popodnevnim satima. Tekst grafita "Srbi, marš iz Vojvodine" predstavlja uvredu za sve žitelje naše Vojvodine, koji su vekovima uzdignute glave živeli i žive ne jedni pored drugih, nego jedni sa drugima, što i jeste prava mera suživota 26 nacionalnih zajednica naše pokrajine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook