Za LSV važan stav prema Vojvodini i lustraciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 12. 2016. | Komentara: 0

Za LSV važan stav prema Vojvodini i lustraciji

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ponovio je za dnevni list „Danas“ da LSV niko nije zvao na razgovore oko stvaranja tzv. opozicionog bloka.  List, naime, piše da predstavnici DS, LDP, LSV i SDA razgovaraju o zajedničkom nastupu na predstojećim predsednički izborima i mogućim parlamentarnim.

LSV

Upitan da li bi za LSV takva opcija bila prihvatljiva Kostreš je odgovorio da to zavisi od stava prema vojvođanskom pitanju i lustraciji.

-I DS i LDP, ali i SDS u prošlosti su bili partneri LSV pa mi ovakva saradnja, ukoliko se dogovorimo oko važnih tema za LSV, nije nezamisliva – rekao je Kostreš

Na pitanje oko eventualnog ulaska u vlast sa SNS, on kaže da ne vidi LSV u vlasti u ovom momentu ni na republičkom ni na pokrajinskom nivou. 
(BILSV, 10.12.2016)



Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Ukidanje redovne registracije za traktore zatraženo u Bačkoj Topoli Novom Orahovu i Magliću

BAČKA TOPOLA/MAGLIĆ - Akcija Lige socijaldemokrata Vojvodine za ukidanje obavezne godišnje registracije traktora organizovana je danas u Novom Orahovu i Bačkoj Topoli gde su građanke i građani u velikom broju pozdravili ovu akciju.
Izjave | Nedelja, 17. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš na čelu radne grupe za zakone o imovini i prihodima

NOVI SAD - Kako je danas objavio Dnevnik, pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine formirana je juče, a za predsednika je imenovan zamenik lidera LSV i narodni poslanik Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 17. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović razgovarao sa predstavnicima Liste za Rijeku

RIJEKA - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović sastao se juče u Rijeci sa predstavnicima Liste za Rijeku i sa potpredsednikom ove stranke Dankom Švorinićem, a razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji i Hrvatskoj.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook