Za politiku jednakih vrednosti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Ponedeljak, 20. 02. 2012. | Komentara: 0

Za politiku jednakih vrednosti

SREMSKI KARLOVCI – Proteklog vikenda osnovan je i Forum žena opštinskog odbora  Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima.

FZ

Predsednica OO LSV Sremski Karlovci Ivana Mecing istakla je tom prilikom da su, budući da su žene uglavnom manje zastupljene u političkom životu, Karlovčanke shvatile važnost stvaranja ovog tela koji se obraća i služi potrebama žena.

– Liga socijaldemokrata Vojvodine je stranka koja ne samo da propagira politiku jednakih mogućnosti, nego to realizuje na konkretnim primerima – rekla je Mecingova. Dodala je da  bi novoosnovani Forum trebalo da bude dodatna snaga koja će nastojati da privuče i aktivira žene, pokazujući da im da zaista radi u njihovom interesu, te da je svaka žena podjednako važna u stvaranju stabilnog društva.

(BILSV, 20. 02. 2012.)



Izjave | Nedelja, 16. 10. 2011. | Komentara: 0

Regionalizacija i EU jedini spas za Srbiju

KRAGUJEVAC - Predsednici Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković poručili su danas na tribini u Kragujevcu da su suštinska regionalizacija i početak pregovora sa Evropskom unijom jedini izlaz za Srbiju.
Odbori LSV | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

Prekrečen zid pun grafita mržnje

NOVI SAD - Aktivisti Gradskog odbora LSV prekrečili su zid išaran grafitima mržnje koji je deo jedne privatne kuće i gleda na dečije igralište u Ulici Branka Ćopića 108. Sama akcija, koja je simbolično nazvana "Da se deca ne igraju u našem besu", proistekla je iz činjenice da su građanke i građani u samom centru Adica, na dečijem igralištu, imali vrlo transparentno promovisanje krajnje negativnih stavova.
Izjave | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina u zaostatku zbog kašnjenja kancelarije u Briselu

NOVI SAD - Otvaranje kancelarije u Briselu za Vojvodinu znači mnogo, ali je moralo da se desi mnogo ranije - izjavila je u emisiji Pres presek na televiziji Kanal 9, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook